Noordkade 108 2741 GB Waddinxveen 0182 632 933 - www.hetpaardendal.nl
Home » Sponsors

Sponsors

Om het manegeterrein te onderhouden en bovenal te verbeteren zijn inkomsten vanuit sponsoring en de advertenties in het clubblad van groot belang. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden.

 

Manege Het Paardendal telt ongeveer 150 ruiters en amazones en vele vrijwilligers die zich dagelijks met veel plezier bezighouden met de paardensport en het verzorgen van bijna 50 paarden en pony’s. Behalve onderlinge wedstrijden (5x dressuur en 5x springen) worden er ongeveer 4 maal per jaar wedstrijden georganiseerd voor de leden en ruiters van externe rijverenigingen. Daarnaast worden er ook regelmatig evenementen georganiseerd om mensen te laten kennismaken met de paardensport. Denk hierbij aan Koninginnedag, de jaarlijks Open Dag, de Clubdag, demonstraties, spelletjesmiddagen voor kinderen en verjaardagspartijtjes.

 

Reclamebord langs de rijbaan
Voor sponsors bieden wij de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen langs de speelweide en rijbanen waarin wordt les gegeven en wedstrijden gereden worden. De sponsorbijdrage is € 225,00 per jaar inclusief een advertentie (1/4 pagina) in ons clubblad 'De Postkoets'. Nadat de sponsor het reclamebord met belettering heeft aangeleverd zorgt Het Paardendal voor plaatsing in één van de roestvrij stalen frames langs de rijbaan.

 

Vermelding clubblad De Postkoets
Ons clubblad De Postkoets verschijnt vier maal per jaar. Tegen een geringe vergoeding kunt u 1/4, 1/2 of een hele pagina (A5) reserveren voor plaatsing van uw advertentie. Speciaal voor onze sponsors hanteren wij een gereduceerd tarief voor de advertentie in ons clubblad in combinatie met een sponsorbord. Adverteren alleen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 

¼ pagina

½ pagina

1 hele pagina

 

Advertentie tarief

€ 25,00

€ 50,00

€ 100,00

Per jaar

Sponsor tarief

gratis

€ 25,00

€ 75,00

Per jaar

Voor meer informatie over sponsorting en/of adverteren kunt u contact opnemen met Het Paardendal op telefoonnummer 0182 - 632 933 of kom gewoon eens langs.

Namens de bestuursleden en alle leden hopen wij u binnenkort als bezoeker, of toekomstige sponsor, te mogen begroeten op onze vereniging.

 

Sponsors Clubbekers
Zonder sponsors zou het niet mogelijk zijn om de ruiters onderling te laten strijden voor de wisselbekers. Een sponsor betaald een éénmalig een wisselbeker (indien er nieuwe aangeschaft moeten worden), elk jaar een replika van de gewonnen beker, een rozet en een sjabrak voor de winnaar met hierop de naam van de wisselbeker of bedrijf.

 

Sponsor clubbeker sponsor clubbeker sponsor clubbeker